Zandcompleet nieuwe website

Nieuwe homepage Zandcompleet

In 2012 lanceerde Buyens Zandhandel onder de naam Zandcompleet de online winkel met een assortiment van 9 zandproducten en 12 grind- en splitproducten. In de afgelopen 3 jaar is de ontwikkeling van Zandcompleet razendsnel gegaan.

Ondertussen zijn we de grootste webshop van Nederland op het gebied van Zand & Bodem en hebben we een totaalassortiment van maar liefst ruim 190 producten en honderden variaties, met de snelste levertijden door heel Nederland. Deze ontwikkeling vroeg om een nieuw uiterlijk van onze webshop. We zijn letterlijk uit ons jasje gegroeid. Het jaar 2015 stond dan ook mede in het teken van de ontwikkeling van een nieuwe webshop en met trots is de nieuwe website vandaag online gekomen.

Behalve een nieuw fris uiterlijk anno 2015 bevat de website tal van nieuwe functionaliteiten. Zo is op de grind en split hoofdpagina de mogelijkheid om direct selecties te maken om u te ondersteunen in de juiste keuze, is de website mobiel nog beter te bereiken, is van het voeg&lijm assortiment direct de technische informatiebladen beschikbaar en ook het bestelproces is onder de loep genomen.

Mocht u nog fouten tegen komen of tips hebben. Dan vernemen wij het graag! We hopen dat u net zo enthousiast bent als wijzelf. Groet, Melissa Buijens