greenSand toegevoegd aan assortiment

greensand logo

Ruim C02 op met greenSand, dat is de unieke eigenschap van de greenSand producten. Gewonnen uit Olivijngesteente heeft greenSand de eigenschap Co2 uit de lucht te binden. Op deze manier dragen we allemaal letterlijk een steentje bij aan het milieu.

[quote]greenSand is de milieuvriendelijke en eenvoudige manier om klimaatverandering te stoppen voor deze onomkeerbaar is. [/quote]

greenSand is zowel toepasbaar voor tuin, pad, terras of oprit. Door de hardheid van het gesteente (vergelijkbaar met basalt split) is het tevens toepasbaar voor zware belasting. Terwijl u geniet van de uitstraling van greenSand, doet het olivijn gesteente zijn werk. Door de reactie tussen C02 en het split wordt de C02 omgezet in kalk en vastgelegd in de grond. Tijdens dit proces komen diverse voedingsstoffen (o.a. magnesium & silica) in de grond terecht die uw bloemen, planten, bomen en gazon voeden.

Met trots hebben wij dan ook deze producten toegevoegd aan ons assortiment, zowel Brekerzand als diverse splitsoorten worden afgevuld in big bag en zijn al binnen 3 werkdagen leverbaar door heel Nederland. 

Bekijk ons assortiment Greensand

greensand