Zandcompleet exclusief online dealer van Den Ouden.

Den Ouden Groep is een internationaal en sterk servicegericht familiebedrijf met ca. 160 medewerkers, specialist in het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld.

logo-den-ouden

Natuurlijk… Een eenvoudig woord met meerdere betekenissen, maar bovenal een woord met veel inhoud voor familiebedrijf Den Ouden Groep. Zij bieden een breed pakket van diensten en producten aan die allemaal iets te maken hebben met ‘onze bodem’ en ‘de natuur’.  Onderzoeken, saneren, bewerken, verbeteren, bemesten en inrichten van de bodem, maar ook groenrecycling en advies behoort tot de kernactiviteiten van Den Ouden Groep.

De producten van Den Ouden Groep passen uitstekend bij de dienstverlening van Zandcompleet, specialist in bodem en zand. In samenwerking met Den Ouden Groep hebben wij ons productassortiment op het gebied van Grond en Bodemverbeteraars uitgebreid. Op deze manier hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn in een zo uitgebreid mogelijk productassortiment ten behoeve van de aanleg, onderhoud of verbetering van de bodem.

De kwalitatieve producten van Den Ouden Groep zijn exclusief online verkrijgbaar bij Zandcompleet. Leveringen in big bag door heel Nederland en dat binnen 1-3 werkdagen. Makkelijker kan niet toch?