Carrara Grind & Split, rechtstreeks vanuit de importeur

Carrara grind

Carrara Grind of Carrara Split is een marmer gesteente afkomstig uit de Italiaanse provincie Massa-Carrara. Carrara gesteente staat bekend om zijn spierwitte uitstarling en kent vele toepassingen. Het meeste gesteente dat vrij komt vanuit de Carrara Groeve wordt gebruikt voor tegelwerk. Het restant breuksteen wordt omgezet naar Split. Om de ronde toepassing van Carrara te krijgen (het Carrara Grind) wordt het gesteente kunstmatig rond getrommeld.

Carrara Grind
Carrara groeve in het Italiaanse Massa Carrara

Zandcompleet heeft diverse soorten Carrara gesteente (Grind, Split of Breuksteen) in haar assortiment. Carrara Grind kunnen wij u aanbieden in maar liefst 4 verschillende fracties.

Goedkoop Carrara Grind

Doordat wij Carrara rechtstreeks vanuit de importeur inkopen kunnen wij u Carrara GrindCarrara Split of Carrara Keien aanbieden voor aantrekkelijke prijzen

Bestel direct Carrara grind, zodat u snel aan de slag kunt!

 

Impressie Carrara Groeve – Italie 

Het Massa Carrara gebied in Italie staat bekend om zijn schitterende wit gesteente, Carrara genoemd. De Groeve wordt met name gebruikt voor het verkrijgen van het populaire Carrara GrindSplit of Carrara Keien. Het immense gebergte is voor veel toeristen het bezoeken waard. Zandcompleet geeft graag in samenwerking met onze importeur een impressie van deze wereldberoemde marmergroeven: