Bent u op zoek naar een definitieve oplossing om onkruid tussen tegels te verwijderen? Dan is voegmortel de ideale oplossing. Voegmortel zorgt ervoor dat een terras of straatwerk voor langere tijd onkruid en ongedierte vrij blijft door de voegen af te sluiten met mortel. De mortel is beschikbaar in verschillende kleuren om een zo natuurlijk mogelijk en passend effect bij het straatwerk te krijgen. In ons assortiment bieden wij een ruime keuze, voor zowel normaal als zwaar verkeer (2k), van normale voegen tot smalle voegen en direct klaar voor gebruik.

– Gratis verzending op ons gehele assortiment voegmortels – 

Over Bostik Voegmaterialen

Bostik Hovenierstechniek biedt een breed assortiment voegmortels en voegmaterialen die een terras en/of bestrating voor lange tijd onkruidvrij houden. Daarnaast heeft u met deze producten geen last meer van gravend ongedierte in voegen. De voegmortels zijn leverbaar in meerdere kleuren zodat het altijd mooi past bij het straatwerk. Ook zijn er verschillende type mortels geschikt voor ieder soort oppervlakte, van licht verkeer tot zwaar verkeer.

Voegmortel Bestellen?

Voegmortel Bestellen kan eenvoudig en snel bij Zandcompleet. Al onze mortels zijn leverbaar uit voorraad, kant-en-klaar (met uitzondering van de cement variant) en worden zonder verzendkosten verzonden. Liever afhalen? Op afspraak is het tevens mogelijk om enkele producten af te halen op onze locatie in Noordhoek (West-Brabant). Neem hiervoor contact met ons op: 0168-404431 of info@zandcompleet.nl.