Bent u op zoek naar een definitieve oplossing om onkruid tussen tegels te verwijderen? Dan is voegmortel de ideale oplossing. Voegmortel zorgt ervoor dat een terras of straatwerk voor langere tijd onkruid en ongedierte vrij blijft door de voegen af te sluiten met mortel. De mortel is beschikbaar in verschillende kleuren om een zo natuurlijk mogelijk en passend effect bij het straatwerk te krijgen. In ons assortiment bieden wij een ruime keuze voor terras of oprit voor normaal verkeer. Van normale voegen tot smalle voegen. Voor alle soorten bestrating, tot keramische tegels en gebakken klinkers en kinderkoppen.

– Gratis verzending op ons gehele assortiment voegmortels – 

Welke voegmortel heb ik nodig?

In ons assortiment bieden we verschillende soorten producten ter verbetering van de voeg. We helpen u graag de juiste keuze te maken:

Voegmortel

Zeer licht: lopen, fietsen
Licht: lopen, fietsen, personenverkeer
Matig: verkeer tot 3 ton
Zwaar: marktpleinen, trambaan, vrachtwagens, laad- en losperrons

Over Bostik Voegmaterialen

Bostik Hovenierstechniek biedt een breed assortiment voegmortels en voegmaterialen die een terras en/of bestrating voor lange tijd onkruidvrij houden. Daarnaast heeft u met deze producten geen last meer van gravend ongedierte in voegen. De voegmortels zijn leverbaar in meerdere kleuren zodat het altijd mooi past bij het straatwerk. Ook zijn er verschillende type mortels geschikt voor ieder soort oppervlakte, van licht verkeer tot zwaar verkeer.

Gator Voegzand

Gator voegzand is een voegmiddel op basis van polymeer. Direct klaar voor gebruik en snel verwerkt. Geschikt voor alle soorten bestrating (ook keramisch). Zelfs geschikt voor gebakken stenen. Leverbaar in drie kleuren.

Verschil tussen Bostik en Gator

Het verschil tussen de producten van Bostik en Gator is de basis waarop de producten zijn gebaseerd. Bostik voegmortel is zoals de naam al zegt een mortel, ofwel op basis van epoxy. Het Gator voegzand is op basis van polymeer bindmiddel.

Voegmortel Bestellen?

Voegmortel Bestellen kan eenvoudig en snel bij Zandcompleet. Al onze mortels zijn leverbaar uit voorraad, kant-en-klaar (met uitzondering van de cement variant) en worden zonder verzendkosten verzonden.