Taunus Kwarts grind is afkomstig uit het Taunusgebergte in Duitsland. Dit kwarts grind is natuurlijk afgerond in een mix van wit, oranje en geel kleuren. Omdat het Taunus kwarts grind voor het grootste gedeelte uit kwarts gesteente bestaat maakt dat het grind erg hard en geschikt voor eigenlijk alle toepassingen. Daarnaast is het grind kleurvast en slijtvast, wat het grind duurzaam maakt en u er maximaal van kunt genieten.

Kwarts Grind toepassen

Door de hardheid van het kwartsgesteente in dit kwarts grind is het grind voor bijna alle toepassingen bruikbaar. U kunt denken aan toepassingen als siergrind in de tuin, als grind voor de oprit of erf. Ook is het Taunus kwarts grind te gebruiken voor u parkeerplaats. Door Grind / Splitplaten in combinatie met een goede onderlaag te gebruiken voorkomt u dat spoorvorming optreed.

Taunus Kwarts Grind Kopen?

Zandcompleet levert Grind in big bag door heel Nederland. Grind bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Op zoek naar grote hoeveelheden Grind? Wij maken graag een passende offerte voor een grote hoeveelheid big bags (losgestort op aanvraag). Neem hiervoor contact met ons op: 0168-404431 / info@zandcompleet.nl

Liever eerst onze producten zien? Vraag een gratis proefmonster aan.