Crystal White Grind Info

Crystal White grind is een rond grind met een prachtige witte kleur. Crystal white heeft net als het welbekende Carrara grind een luxe uitstraling maar is een stuk voordeliger geprijsd!  Daarnaast is dit grind ook minder gevoelig voor verkleuring. Crystal White is een marmer gesteente, dus hard genoeg om op zwaarder belaste oppervlakten als een oprit of erf toe te passen. Naast het grind bieden wij ook nog Crystal White keien aan.

Crystal White Grind Toepassing

De prachtig witte kleur van Crystal White maakt het een veel gebruikt wit siergrind voor in de tuin op tuinpaden of bodembedekking. Het witte grind geeft hier een stijlvolle en luxe uitstraling aan uw siertuin. Als u een tuinpad wil aanleggen met Cobblestones, dan is de maat 40/60 (keien) hier ideaal voor. Als u het grind wilt toepassen op oprit of erf kiest u dan voor een kleinere fractie grind, zoals 8/16 of 16/25. Bij een te grote fractie grind op de oprit kan de auto moeite krijgen met wegkomen en ontstaat spoorvorming.

Crystal White Grind Bestellen?

Zandcompleet levert Crystal White in big bag binnen maximaal 3 werkdagen door heel Nederland. Wit siergrind bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Wilt u een grote hoeveelheid big bags afnemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en aangepaste tarieven.