Op zoek naar exclusief rond grind dat ook nog eens prettig te belopen is? Dan is alpengrind wellicht wat u zoekt. Dit stijlvolle grind is een gemêleerd siergrind afkomstig uit de Rijn, de Duitse Alpen. De kleuren zijn divers van zachte pastelkleuren tot beige, blauw, grijs en creme, maar overwegend blauw-grijs. De gemengde kleur van het grind geeft het grind een rustige uitstraling. Het grind is mooi afgerond en daardoor goed te belopen. Dit grind kan dan ook worden toegepast voor vele doeleinden, van siergrind tot dakgrind.

Alpengrind Toepassen

Dit siergrind kenmerkt zich door de erg ronde vorm en is daardoor prettig om op te lopen. Daarnaast is het geschikt als stijlvol alternatief voor het standaard dakgrind. Door de ronde vorm bestaat weinig kans op beschadigen van uw dakbitumen. Uiteraard is het ook een uitstekende toepassing als siergrind in uw tuin of bloemperk. Het grind is hard genoeg om toe te passen voor oprit, parkeerplaats of erf.

Alpengrind Bestellen?

Zandcompleet levert grind in big bag 1m3 en 0,7m3 door heel Nederland en België. Grind bestellen wordt zo een stuk makkelijker. Liever eerst onze producten zien? Vraag een gratis proefmonster aan.

Wilt u een grote hoeveelheid big bags siergrind afnemen? Wij maken graag een passende offerte voor de afname van een grote hoeveelheid big bags. Neem hiervoor contact met ons op.