Bomenzand / Groenzand

Zowel straten als planten in Bomenzand (ook wel Groenzand genoemd). Bomen hebben vaak moeite om te groeien op plekken waar het zandbed onder straatwerk zeer dicht is. Bomenzand biedt de oplossing. Bomenzand is eentoppig, wat de water- en luchthuishouding ten goede komt. Bomenzand is dankzij haar eentoppigheid een uitstekend product om toe te passen als mengsel tussen bestrating en beplanting van de bodem.

Bomenzand kopen?

Zandcompleet levert Bomenzand in big bag door heel Nederland en België. Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags.  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bomenzand van kwaliteit in samenwerking met Den Ouden Groep

Ons assortiment Groenzand is tot stand gekomen in samenwerking met Den Ouden Groep, specialist in het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld. Zandcompleet verzorgt het unieke online dealerschap van Den Ouden Groep. Zo bent u verzekerd van bodemproducten van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs geleverd door heel Nederland.

logo-den-ouden