Molmmest

Molmmest is een mengsel dat de bodemstructuur verbetert. Het wordt gemaakt van natuurcompost, tuinturf en diverse mestsoorten waaronder champost. Door Molmmest op te mengen met bestaande grond, wordt een volledig gevoede bodem gecreëerd.

Substrado®

Substrado® is de algemene handelsnaam van Den Ouden Groep voor het groeimedium op maat voor u gemaakt. Daarnaast zijn er voor specifieke toepassingen Substrado producten op merknaam zoals Substrado® Potgrond. Substrado® wordt gemaakt van hoogwaardige grondstoffen zoals omschreven in het Substrado® concept waardoor onderstaande voordelen van toepassing zijn.

Molmmest voor uw bodem Bestellen?

Al onze producten worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd door heel Nederland, of binnen 5 werken in België. Op zoek naar grote hoeveelheden (in big bags) wij maken graag een passende offerte. Neem contact (info@zandcompleet.nl / 0168-404431) met ons op voor de mogelijkheden.

Kwaliteit Molmmest in samenwerking met Den Ouden Groep

Ons assortiment Molmmest is tot stand gekomen in samenwerking met Den Ouden Groep, specialist in het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld. Zandcompleet verzorgt het unieke online dealerschap van Den Ouden Groep. Zo bent u verzekerd van goede bodemproducten van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs geleverd door heel Nederland.

logo-den-ouden